Friday, May 8, 2009

Misteri Syakilla Terbongkar

Salam & good day,

Band Hard Rock kalo takde ballads, maknanya band tuh, Death Metal. :)

Sila klik player kanan untuk dengar lagu baru, Misteri Syakilla Terbongkar.

Personally, lagu paling susah untuk nyanyi. Ada sket picthing out sana sini. :) 

Vocal oleh Boy, our drummer. Dia memang big fan of Awie & Wings, jadi, takde suprise lagu nih, emulate balik lagu lagendary hampir 20 tahun lepas.

Enjoy. Comments are appreciated.


5 comments:

JAIRO said...

mmg influence wings dia sgt pekat kat dlm lagu ni...

deaf_angel said...

" ku sangka engkau wanita sejati.."

I love this line huhu

GitaLaraPencinta said...

superb..!

berteromber said...

gua dah lama tau pasal lagu ni...cuma baru ni berpeluang dengar...hehe

gua tak kisah beb...janji lu jgn buat ballad macam spoon,scoin,sairi amri sudah...yang ni gua layan...

ROKATUA said...

jairo : What can I say? :)

deaf : LOL. I'm glad someone realize what was the lyric all about. :)

Gitalara : Thank you. \m/

berteromber : Ahhh. Sampei ati lu nak samakan gua ngan Spoon atau Scoin? Gua ada reputation, tau! :)

Ada 4-5 ballads yang dah ready untuk record. For sure, smua lagu cintan. But, in our way, of course. :)

p/s - BTW, gua sendiri tak tau nak classified sebagai lagu sedih atau lagu lawak. :)