Friday, May 22, 2009

Sampai Bila


Hmmm. Dah brapa entry tajuk dia begini. :)

Well, mungkin ramei dah dengar demo sebelum nih. Dan, mungkin dah tak suprise lagi, dah.

But for those who have not, here's our new song, Sampai Bila. (Klik ReverbNation Player kat belah kanan, atas tuh)

Vocals by Boy (again!). Ada, ah sket picthing out, especially time uuuuuuuu, ahhhhhhh, tapi, overall, gua happy dengan dia nye result.

Kitaorang ada split opinions pasal lagu nih, lepas abes mixing. Stoet tak brapa puas ati dengan cara Boy nyanyi. "Bunyik macam lagu pop Melayu". :)

Boy yang selalu kurang defensif, "Dah itu cara aku nyanyi, camne nak buat". :)

Gua? Gua tak kesah. Asal pitching buleh control, gua ok, je. Sebab, kalo gua komen, nanti gua kena nyanyi. :)

So, apa pendapat lu orang?

9 comments:

JAIRO said...

aku 1st time dgr lagu ni... lagi best dari lagu syakilla tu.... i loike!!!!

SkiD said...

emm....ok la..tu je tg dapat aku kata..

deaf_angel said...

sorry tak bleh dgr. tempat keja kena block haha. nanti aku carik komputer lain ah

berteromber said...

1st time dengar...gua lagi suka Another Day...lebih feel 80s rock...tapi masuk 2nd time..gua rasa ok pulak...part chorus tu mmg catchy la..apsal solo pendek sangat...tak 80's la solo pendek...hehe

~aNNaSue~ said...

suker!suker!..lagu ni ngan lagu syakila best la..ni kena kasi sain otograp siap2 la, nanti dh jadi artis fofuler taknak layan kita pulak..

ROKATUA said...

Terima kasih semua. \m/

Jai : Lu pon patot active dalam ReverbNation.

SkiD : Cantek.

deaf : Come anytime. Player tuh sentiasa ada kat sini. :) (Tapi, lagu tuh takde bau-bau Iron Maiden, ah)

thrashead : Oooo, nak solo panjang, eh? Nanti gua soh Stoet buat. :)

aNNaSue : Takkan jadi popular, ah, sis. Band nih untuk fun, je. Tapi, kalo nak otograp, gua rela, je. LOL.

Rizalman said...

Sampai bila vocal not too bad...simple and nice will do ah,

Qhattab said...

GUA SUKE LAGU LU...ADA FEEL 80AN...CAYA LU..WA ADD LU KAT BLOG WA OK KE..

ROKATUA said...

Thanks for listening, Man. \m/

No prob, Qhattab. Gua suka. Linked to your blog also.