Wednesday, January 6, 2010

Tangan Gatal...

Allo allo

2010...

Apa significance?

Dah meninggalkan 30an dan masuk 40an.... (yang lagi dua belum lagi)

Apa dah accomplish? Hmmmmm.....

Tapi yang paling buat gua sedar sekali, banyak member lain kat takat ni dah kembali (Mainly heart attack, 1 H1N1)

So.... Kurangkan isap rokok, kurangkan makan benda-benda yang tak berzat, tak mau stress bebanyak, Pegi exercise....

Tapi yang paling penting.... preparation to kembali...

Org kata kalau dah cecah 40 still cam tu.... cam tu la penyudahnya....

Peeeergghhhh.

1 comment:

deaf_angel said...

yep, aku pernah dengar khutbah
kalo kita sampai 40, kita tengok diri kita, kalo perangai ok, ok la, kalo tak ok, tak ok la.

cammana ni aku haha, stress sey fikir ni