Wednesday, August 5, 2009

Nothing Important.

It’s been non-productive period for all of us. Kerja, kerja, kerja. Family, family & family. Pre-amp pon out. Recording tergendala. Friday night kengkadang kena skip sebab ada members tak available. Blog nih pon tak update. Blog member pon jarang jenguk.

Jadi, mintak maap bebanyak, ah.

Takde apa sangat nak crita. By now pon lu orang dah tau crita SEARCH Di Awan Biru kat Bukit Kiara itu ari. Nak crita penpanjang pon rasa malas. Cuma buleh conclude,

a. The biggest rock band of 28 years, SEARCH deserved the attention and the paycheck (RM58 x 25,000 spectators - 20%? 25%? from ticket sales?).

b. The crowd of 25,000 doesn’t deserve the performance from that 28 years old band and all the stupid technical glitches.

Haha. Probably ROKATUA mungkin dapat comment yang sama 1 hari nanti. LOL!

Gotta go. Will post new song very soon, insyaAllah.

Until then, take care! \m/

4 comments:

J said...

hai awak..

deaf_angel said...

alangkah indah nye hidup kalo tak yah kerja tapi masih ada gaji .

deaf_angel said...

fren, aku nak ucapkan kat ko dan family, selamat hari raya puasa. stay happy and healthy

ROKATUA said...

Sama-sama, bro. \m/