Tuesday, December 8, 2009

Bersawang

"Uhuk, uhuk!", bersawang-sawang blog nih. :)

Baru-baru nih, kitaorang jem dengan sorang gitarist baru. Errr, baru tuh bukan "baru kenal". Baru jumpa selepas lebih kurang >15 tahun. Kawan pada Stoet. We had a great time. Sampei gua sendiri penat nak bagi bassline. :)

Sekarang sudah ada 4 orang. Drummer, bassist & 2 guitarist. Tinggal vocalist je lagi.

Memang bermasalah. FYI, since Stoet & Boy dah contribute suara untuk lagu-lagu yang sediada, jadi gua kena nyanyi at least 1 lagu. Hasilnya, suara lembu tersedak rumput kering. So, we decided to scrap it off. Haha.

Gua ngan Stoet pikir kalo dah susah sangat nak carik vocalist, kita bukak je sesapa yang kat luar sana (lu, ah sapa lagi) nak nyanyi as a guest.

Bagitau camne bentuk lagu (slow, fast, nak high pitch, nak macam rap) lu orang nak nyanyi, nanti kitaorang cuba usahakan. Currently dah ada >30 lagu tak record lagi!

Amacam? Ada berani? Buleh tulis kat rokatua at gmail dot com kalo segan nak tulis kat comment box kat bawah.

Later!

3 comments:

JAIRO said...

lama tak nampak bo? hahaha ingatkan dah jumpa dah vokalis idaman kalbu korang hahahaha

deaf_angel said...

wah..all the best dalam pencarian mu

ROKATUA said...

Meh, ah join sekali.

Kitaorang bagi minus one. Lu orang record sendiri (with condensor mic) kat umah.

Then, we release at ReverbNation.